Декоративний камінь в інтер’єрі

Пройшли ті часи, коли всі будинки і квартири були як близнята схожі один на інший. У моді знову неординарні рішення оформлення фасадів будинків і житлових приміщень.

Різноманітність форм і матеріалів просто вражає. Наш сайт корисних порад розповість про те, як використовується декоративний камінь в інтер’єрі.

Створити ефект старовинного замку, заміського маєтку, або ж перемістити вас у печерні часи, допоможе вміло використаний декоративний камінь в інтер’єрі. Раніше цей матеріал переважно вживався для оформлення фасадів будинків, а сьогодні декоративний камінь з успіхом увійшов в інтер’єр нашого житла і, як видно, закріпився там надовго.

Декоративний камінь використовують в інтер’єрі практично будь-якого стилю. Від кантрі, де кам’яна обробка буде гармонійно поєднуватися з дерев’яними меблями і каміном, до стилю хай-тек, в якому використання декоративного каменю буде створювати якийсь контраст і надавати інтер’єру пікантності.

Крім того, використання декоративного каменю в інтер’єрі дозволить вам довгий час не думати про ремонт, оскільки цей будівельний матеріал відрізняється достатньою міцністю і надійністю, не вимагає особливого догляду і стійкий до будь-яких несприятливих факторів, таких як висока вологість або яскраве світло.

Найчастіше використовується декоративний камінь в інтер’єрі кухонь, ванних кімнат, коридорів і холів. Значно рідше каменем декорують спальні.